sunnuntai 18. elokuuta 2024

Skyline Wrap

 

SKYLINE WRAP
Lanka: Rva Silmusolmu Villasukkis yht. 260g
Puikot: 4mm
Ohje: Skyline Wrap by Helen Stewart

Tämä on ollut siitä kummallinen kesä, että minua ei ole huvittanut neuloa lainkaan puseroita. Onneksi sentään huivien neulominen on sujunut! 

Helen Stewart on suunnitellut tämän huivin joulukalenteriminejä ajatellen. Minäkin käytin tähän Rva Silmusolmun värjäämiä minejä yhteensä 24 kappaletta. Vyyhdit olivat 20g painoisia ja huviin meni jokaista väriä n. 10g, joten saan lopuista tehtyä vielä jotakin kivaa.


Värejä on laidasta laitaan ja ensin epäilinkin, että huivista tulee liian levoton. Rohkeasti jatkoin lankojen yhdistelyä ja mielestäni lopputulos on aika onnistunut. Onpahan talvella sitten jokin väriläiskä mustaa takkia piristämässä.


Kuten pihlajanmarjoista näkyy, niin syksy rupeaa vähitellen kolkuttelemaan ja samalla innostus villapaitoihinkin on alkanut heräämään. Esimerkiksi uudessa Neulottu Kalevala II -kirjassa on upeita malleja.


Tänään minua ilahdutti: Löysin Vistan markkinoilta Paimiosta näin kauniita keraamisia nappeja. Käyttökohdetta ei vielä ole, mutta nyt on hyvä syy neuloa vaaleanpunainen tai petroolin värinen villatakki.



2 kommenttia:

  1. Mahtavan upea huivi! Fiksusti otettu joulukalenteriminit käyttöön. Niitä on minullakin tuolla iso pussillinen. Pitääpä katsoa tuo ohje; olisi kiva saada minit käyttöön (jotta voi tilata uusia).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minit on kyllä houkuttelevia, mutta joskus on vaikea keksiä, mitä niistä tekisi. Tämän huivin neulominen oli todella hauskaa.

      Poista