keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Adventure-sukat

Vaikka olenkin hieman vähentänyt lankojen ostamista, niin matkoiltahan pitää aina hankkia jokin tuliaislankakerä. Matkan pituudella ei ole väliä. Se voi olla vaikka vain päivän pituinen, kuten minun reissuni kesäkuussa Paraisille. Sieltä löytyi pieni lankakauppa, josta hankin Regian Adventure Color -lankaa.

ADVENTURE-SUKAT
Lanka: Regia Adventure Color 94g
Puikot: 3mm
Ohje: perussukka (14s/puikko)
Regian langat ovat osoittautuneet oikein kestäviksi ja kun kohdalle osui näin iloisen väristä lankaa, niin ostopäätös oli helppo tehdä.


Tänä kesänä Crocsit+villasukka-yhdistelmä on osoittautunut varsin toimivaksi. Tosin tänään olin niin hurja, että olin melkein koko päivän ilman sukkia!


Nämä sukat neuloin puisilla Cubicseilla ja ne tuntuivat vaihteeksi todella hyviltä. Viime aikoina olen ollut nimittäin hiilikuitupuikkojen kannattaja.


Päivän kirjavinkki: Koskinen ja siimamies, Seppo Jokinen


Äänikirjojen ansiosta olen tutustunut nyt kahden kirjan verran Seppo Jokisen luomaan hahmoon ylikonstaapeli Sakari Koskiseen. Ensin kuuntelin Mustat sydämet ja nyt oli vuorossa Koskinen ja siimamies, joka itse asiassa aloittaa Jokisen rikosromaanisarjan. Kirja on ilmestynyt vuonna 1996 ja kaiken kaikkiaan sarjaan kuuluu jo 20 kirjaa.  Varsin tuottelias kirjailija siis. Pidin kummastakin kirjasta, vaikka lukija Ola Tuominen ei suosikkeihini kuulukaan.

Tänään minua ilahdutti: Jasmiini kukkii upeasti tällä hetkellä. Tuntuu, että koko piha tuoksuu parfyymilta!16 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! :) Tosi kivat värit.

  VastaaPoista
 2. Die sind so richtig schön bunt!!!! Ist das Farbe 06089?? Davon habe ich auch einen Knäuel und den hat unser 10 jähriger reserviert ☺.

  VastaaPoista
 3. Iloiset kesäsukat. :) Jopa shortseissa tarkenee (välillä), kunhan villasukat on jalassa. :)

  VastaaPoista
 4. hienot sukat -itse olen lukenut kaikki jokisen kirjat paitsi tätä uusinta ja tykkään

  VastaaPoista
 5. Kaunis väritys tuossa langassa! On todellakin villasukkakesä!

  VastaaPoista
 6. Parhaimman väriset kesävillasukat. Ja taidan toivoa itselleni jasminipensaan lahjaksi.

  VastaaPoista
 7. Onpa niin kauniit sukat, oikein syötävän suloiset.

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat ja itsellänikin kokemus, että Regian langat kestävät hyvin käyttöä.
  Upea jasmike!

  VastaaPoista
 9. kauniit sukat! miutakin kiinnostaisi mikä väri tämä on? :)

  VastaaPoista
 10. Nätit ja sievät kesäsukat! Crocksit ja villasukat on myös mun ehdoton suosikkipari! Kaikkialle ei niillä kehtaa mennä, mutta kotipihassa ovat ihan ehdottomat :-)

  VastaaPoista
 11. Onpas hyvän näköistä lankaa Regialta. Ostin joku viikko sitten pienen ihmisen sukkiin Regian Arne ja Carlos lankaa, vaikka lanka ei ollut kovin synkän värinen tuntuu kuitenkin kelpaavan poikalapsen sukkiin.

  Komisario Koskinen on yksi lemppareitani, mukavia luku ja kuunteluhetkiä hänen seurassaan =)

  VastaaPoista