sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Virkattu iPad-suojus

Sain työpaikalta käyttööni iPadin, mutta siinä ei ollut mukana suojusta. Tietysti sellaisen voisi ostaakin, mutta uusimmassa Suuri Käsityö -lehdessä oli virkatun suojuksen ohje. Lanka löytyi ihan omista varastoista ja tällainen siitä tuli:

iPAD-SUOJUS
Lanka: Noro Kureyon 98g
Koukku: 4mm
Ohje: SK 9/2014, ohje 40 (olen muokannut ohjetta melko paljon)

Mallikuvio on tosi kiva ja nelosen koukulla neuloksesta tulee mukavan napakka. Mallikuvio onkin oikeastaan ainut asia, joka on otettu suoraan ohjeesta.


Ohjeessa ei ollut minkäänlaista kiinnityssysteemiä, mutta omaani halusin kuitenkin sellaisen. Jos olisin ollut fiksu, niin olisin virkannut jonkinlaisen läpänkin, sillä silloin laite olisi kunnolla suojassa.


Käytin suojukseen Noron jämiä ja siksi kääntöpuoli on eri värinen.


Kaiken kaikkiaan tämä suojus on osoittatunut oikein käyttökelpoiseksi.

Päivän kirjavinkki: Marius, Outi Pakkanen

(kuva lainattu Elisa Kirjan sivulta)
Tuohon iPadiin liittyy myös tämänkertainen kirjavinkki. Tilasin nimittäin Elisa Kirjasta elämäni ensimmäisen e-kirjan. Sain kirjan erittäin edeullisesti, sillä silloin sattui olemaan voimassa Taiteiden yön tarjouskampanja. Valitsin Outi Pakkasen Mariuksen. Olen ennenkin maininnut,  että olen usein hieman hämmennyksissä luettuani Outi Pakkasen kirjoja. Toisaalta tykkään niistä, mutta joskus lukemisen jälkeen jää hassu olo. Mariuksen jälkeen olin aivan ihmeissäni! Ei kirja kuitenkaan huono ollut, mutta loppu yllätti totaalisesti.
Kirjan lukeminen tabletilla oli oikein mukava kokemus ja voisin hyvinkin lukea enemmänkin e-kirjoja, jos ne olisivat hieman edullisempia.

Tänään minua ilahdutti: Vietimme pitkästä aikaa viikonlopun mökillä. Sää oli niin lämmin, että edelleen pystyi syömään ulkona ja kävelylenkilläkin tarkeni T-paidalla.

7 kommenttia:

 1. DIe Schutzhülle sieht toll aus. Mir fehlt nur der iPad :-)). hih

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen suojus. Nuo Noron värit on vaan niin kauniita!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis suojus! Mullakin on tabletin suojapussi listalla, mutta taitaa jäädä tammikuulle.

  VastaaPoista
 4. Kiva mallikuvio suojuksessa. Sitähän voi soveltaa mihin vaan... :)

  VastaaPoista
 5. Norot ovat aina ihania, huoh...

  VastaaPoista
 6. Kaunis tabletin suojus! Mallikuvio on ihana, ihastelin sitä jo tuosta lehdestä.

  VastaaPoista
 7. Hieno, hieno, hieno suojapussi!!!
  Suunnitelmissa on ollut (oli) Tehdä läppäriin virkattu pussi kangasvuorilla, mutta jo jäänyt toteuttamatta - ja enenevässä määrin tablettiin siirryttyän titaa jäädäkin... Pitäisi niistä jo virkatuista lappusista miettiä jotain muuta!?

  VastaaPoista