lauantai 14. joulukuuta 2013

Lisää neonia

Regia Fluormania Color -lanka on vienyt sydämeni. Marraskuussa tein nämä sukat. Heti niiden valmistuttua riensin uudelleen lankakauppaan ja ostin toisen kerän samaa lankaa.

NEONSUKAT
Lanka: Regia Fluormania Color 72g
Puikot: 2.25mm
Ohje: Suuri sukkakirja, Helpot pitsisukat (s.106)
Olin niin tyytyväinen ensimmäisiin sukkiini, että en viitsinyt edes mallia vaihtaa. 


Toiset Fluormania-sukistani ajattelin antaa kummitytölle lahjaksi, mutta en oikein osaa päättää, että kummat pitäisin itselläni.


Lahjakoriin on kertynyt vuoden aikana aika paljon erilaisia neuleita ja tänä vuonna ajattelinkin antaa mahdollisimman paljon itsetehtyjä lahjoja. Vuosi vuodelta ruuhkaisiin kauppoihin meneminen tuntuu entistä vastenmielisemmältä. Täytyy vain toivoa, että saajat arvostavat saamiaan lahjoja. Ainakin niihin on käytetty paljon enemmän aikaa kuin kaupasta nopeasti ostettuun tavaraan.

Päivän kirjavinkki: Stricken macht schön, Martina Behm


Martina Behm taitaa olla tuttu kaikille niille, jotka ovat Ravelryssa. Hän on tullut tunnetuksi huivien suunnittelijana. Hänen mallejaan ovat esim. Hitchhiker, Leftie ja Lintilla. Mallit ovat hyvin yksinkertaisia, mutta koukuttavia. "Stricken macht schön" ei ole neuleohjekirja, vaan se koostuu kolumninomaisita lyhyistä teksteistä, joissa Martina kertoo neulomisesta. Kirja on saksankielinen, eikä sitä ole suomennettu. Kirja on mainio lahja kaikille neulojille, jotka haluavat treenata saksan kielen taitojaan.

Tänään minua ilahdutti: Enää neljä työpäivää joululoman alkuun!

8 kommenttia:

 1. Tämä kirjavinkki täytyy napata, saksani alkaa ruostua pahasti!
  Sukat on tosi pirtsakat, varmasti kummitytön mieleen. Itse ilahtuisin ikihyviksi jostain itsetehdystä, mutta lähipiirissäni on heitäkin, jotka eivät osaa arvostaa itse tehtyä vaan lahjan hinta tai näyttävyys on pääasia.

  VastaaPoista
 2. Noista sukista ei ainakaan väriterapiaa puutu! Tuota sävyä olen itsekkin katsellut nettilankakaupoista, mutta tuntuu olevan loppu tai sitten on postikulut niin kovat, ettei kannata kerää tai kahta lähteä tilaamaan. Lapsia varten nappasin jo aikaisemmin sitä kirkuvan vihreää ja vihreä-sinistä.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanan värikästä lankaa. Tuommosta terapiaa nyt tarviikin kun on useimmiten niin pimeitä päiviä, että pitää valoja polttaa koko päivän.

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana lanka! Sukan mallikin on kaunis, täydelliset sukat:)

  VastaaPoista
 5. Noissa sukissa on kunnolla iloa ja väriä! :)

  VastaaPoista