maanantai 14. lokakuuta 2013

Nimpparilahjoja

Lidlissä oli viime viikolla houkutteleva sukkalankatarjous. Itselläni ei ollut mitään mahdollisuutta ehtiä kyseiseen kauppaan heti aamusta, joten pyysin eläkkeellä olevaa äitiäni hätiin. Kuten varmasti moni tietääkin, niin Lidlin tarjoustuotteita on usein aivan turha käydä katsomassa enää iltapäivällä.

Tällaiset langat äitini onnistui minulle hankkimaan:


Tarjolla olisi ollut sinisensävyistäkin sukkalankaa, mutta siitä en ollut tällä kertaa kiinnostunut. Tarkoituksena oli maksaa langat ihan itse, mutta saan ne kuulemma nimipäivälahjaksi. No, kyllähän se minulle sopii!

Sain lahjaksi lisääkin lankaa. Mieheni nimittäin hankki Novitan Otava-lankaa, jossa on 65% villaa ja 35% kierrätysvillaa. Neuletiheys on sama kuin 7Veljeksessä.


Aika hyvin valittu lahja, sillä olen aikaisemmin vain hypistellyt kyseistä lankaa kaupassa. Lankojen lisäksi sain vielä muhkean kukkakimpun.


Tänään minua ilahdutti: Seurassa ilmestyvässä Mummo-sarjakuvassa oli jälleen aiheena neulominen.


Uusimmassa Me Naiset -lehdessä oli puolestaan Molla Millsin haastattelu.


7 kommenttia:

 1. minäkään en päässyt itse lidliin ja laitoin äitini asialla kun halusin kartonkia ja sen neulontarenkaan. Itse kun kävin siell parin päivän päästä niin ei siel ollut kun tyhjää täynnä.

  VastaaPoista
 2. Aikaslailla kiva nimpparilahja :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. hyvä ostos ja kiva lahja :-)) katsotaan mitä mun äiti sai saaliksi Saksassa Lidl:ssa... kohta se paketti tulee :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanat nimpparilahjat, langoille on aina käyttöä.
  Hyvää nimipäivää!

  VastaaPoista
 5. Mie kävin paikallisessa lidlissä kahden aikoihin iltapäivällä, eikä jäljellä ollut kuin tyhjä laari. Harmituskiukustus. Pikasoitto appiukolle kertoi, että tilanne oli sama kahdessa naapurikaupungissa. Tekisi mieli suuttua hamstereille, mutta kun tilaisuuden tullen on ihan samanlainen ite....

  VastaaPoista
 6. Miksiköhän ne panee niin vähän niitä lankoja tarjolle. Iisalmen Liiterikaupassa langat oli myyty klo 9.10 kun kauppa aukeaa klo 9.00 Puoliso kävi ostamassa tuotteita ja lankakorin ympärillä oli ollut niin kova suihke, ettei sekaan sopinut. Sain kyllä sen neulontarenkaan ja koetan opetella kuinka sillä sukka syntyy :D

  VastaaPoista
 7. Ihania lankoja. Minäkin huomasin tarjouksen.... mutta unohdin sen :)

  VastaaPoista