keskiviikko 31. lokakuuta 2012

...ja lisää Dublinin tuliaisia

Kun blogin nimi on Raitalammas, niin ei ole kovin vaikea arvata, että lampaat ovat lähellä sydäntäni. Dublin oli oikea aarreaitta tällaiselle lammasfanille. Itse asiassa matkamuistoja myyvässä liikkeessä melkein puolet tavaroista oli lammasaiheisia (no, ehkä liiottelen vähän, mutta paljon niitä ainakin oli). Ensimmäinen ajatus oli, että minä ostan nämä kaikki tavarat, mutta onneksi yhden yön nukuttuani järki voitti. Lopulta päädyin näihin:


Mukiin taisin ihastua ensisilmäyksellä. Sitä on jo testattu ja voin todeta, että tee maistuu erinomaiselta näin iloisesta mukista. Peltipurkin suklaahahmoista en ollut kovin innostunut, joten tein hyvän diilin tyttäreni kanssa; hän söi suklaat ja minä sain purkin.


Ensi vuoden kalenterikin tuli hankittua hyvissä ajoin. Voi olla, että noita kuvia täytyy katsella muutamaan kertaan ennen vuoden vaihtumistakin!

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin Dublinista ei ollut kovin helppo löytää lankaa. Sama ongelma toistui, kun yritin metsästää käsityölehtiä. Lehtiä oli kyllä kaupan monessakin paikassa, mutta valikoimissa oli lähes pelkästään Seiskan kaltaisia juorulehtiä. Uskon puute meinasi jo yllättää, kunnes löysimme ison kirjakaupan, jonka valikoimissa oli runsaasti eri alan lehtiä.


Käsityölehtien lisäksi silmäni osuivat houkutteleviin joululehtiin. En tunnustaudu intohimoiseksi jouluihmiseksi, mutta kummasti kauniit kuvat saavat joulumielelle.


Tänään minua ilahdutti: Väsyneenä ja nälkäisenä rupesin kokkaamaan työpäivän jälkeen. Alku sujui hyvin, mutta puolessa välissä rupesi kiukuttamaan, kun kaikki ei sujunutkaan ihan niin kuin piti. Silloin mies tuli hätiin ja sanoi: "Istu alas. Juo kupponen teetä ja minä teen ruuan valmiiksi." KIITOS!!!

6 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuollainen mies.
  Ja minä rakastuin tuohon mukiin ensisilmäyksellä

  VastaaPoista
 2. Oi tuo peltipurkki on fantastinen! Ehdottomasti teit tyttären kanssa huippu diilin. :)

  VastaaPoista
 3. Hei... Minä ostin Dublinista myös tuollaisen peltipurkin, mutta vihreän ja lampaat ehkä hieman pienenpiä. Se on aarteeni, suklaatkin syömättä, kuten mulle yleensä käy... Ihana tuo mukikin!

  VastaaPoista
 4. Nuo mukit on kyllä huippuihania.
  On sinulla ihana ja huomaavainen mies :)

  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 5. Ihanasti miehesi toimi !! Minäkin tykkään lampaista,enpä tiiä mikä niissä niin miellyttää...Tuo banneri kuva on ihana niinkuin on ostoksesi,olisit vaan ostanut kaikki ja myynyt täällä lammasfaneille ;D Pöllöihinkin oon hurahtanut nykyisin :) Mukavaa viikonvaihetta <3

  VastaaPoista