keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Supersale ja muuta shoppailua


Toukokuu on alkanut ja sen myötä Drops aloitti supersalen. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kaikki talvilangat on alennettu 30%. Alennus on voimassa kaikissa Dropsin lankoja myyvissä kaupoissa (myös nettikaupoissa) koko toukokuun. Minun ei tarvinnut turvautua netistä tilaamiseen, sillä meillä on lankapuoti, joka myy aika kattavasti Dropsin lankoja. Minun on tietysti hieman hassua mennä tällä hetkellä lankaostoksille, sillä kulutus on sattuneesta syystä melko vähäistä, mutta alennusprosentti oli sen verran suuri, että pakkohan oli edes vähän käydä katsomassa valikoimia.


Tällaisen pussukan kanssa tulin kotiin. Matkan varrella tarttui mukaan myös ruotsalainen sisustuslehti nimeltä Tove Älskade hem. Lehti on minulle uusi tuttavuus. Olen hieman lehteä selaillut ja ihan hyvältä se näyttää. Hintakin oli miellyttävä (3.50e).

Mutta sitten niihin lankoihin. Eilen illalla yritin selailla Dropsin ohjeita ja oikein suunnitella, että mitä lankoja alesta hankkisin. Loppujen lopuksi päädyin vain yhteen villatakkiin, joka on tehty Baby Alpaca Silkistä.


Villatakkilankojen lisäksi ostin summamutikassa muutaman kerän Alpacaa ihan vaan niiden kauniiden värien takia.


Näistä voisi yrittää virkata jotakin. Jos keksin hyvän idean, niin käyn hakemassa näitä lisääkin!

Viime viikolla löysin kirpparilta kivan lammasmukin kokoelmiini. Tänään puolestaan ostin vihreää teetä, jota en ole aikaisemmin maistanut. Tässä samalla kun bloggailen, niin olen maistellut teetä uudesta kupistani ja voin antaa sekä mukille että teelle erinomaisen arvosanan.Tänään minua ilahdutti: Pieni piipahdus kaupungilla virkisti kivasti mieltä.

6 kommenttia:

 1. Huomasin kanssa tuon alennuksen. Olenkin miettinyt, että mitä kaikkea on varattava.

  VastaaPoista
 2. Alpakat on ihanan värisiä, mietin tilaisinko jotain. Tuo baby alpaca silk on ihana lanka. Tein siitä puseron.

  VastaaPoista
 3. Tilattu on!
  Sukkiin ja peittoon jatkolankaa :)

  VastaaPoista
 4. Drops osaa kyllä ilahduttaa, on sen verran laadukas valikoima. Meidän kaupungin liikkeessämme oli tällä hetkellä värejä kehnosti, lupailivat tilata lisää, oi ihana toukokuu!

  VastaaPoista
 5. oi oi....dropsin lankat on ihania ja ale nyt hyvä.

  VastaaPoista