maanantai 17. tammikuuta 2011

Mohairkeeppi

Joskus marraskuussa ostin Anttilasta punaista Rose Mohair Lux -lankaa neljä kerää. Tarkoituksena oli tehdä jokin härpäke joulujuhlia varten. Kuumeisesti selasin erilaisia ohjeita, mutta oikeaa ei tahtonut millään löytyä. Lopulta päädyin malliin, joka löytyi vanhasta Moda-lehdestä.

MOHAIRKEEPPI
Lanka: Novita Rose Mohair Lux 192g
Puikot: 7mm
Ohje: Moda 1/2006, malli 7

Periaatteessa keeppi on ihan kivan näköinen, mutta jotenkin se tuntuu ahdistavalta. En tiedä sitten, että onko se liian pieni vai enkö vaan osaa asetella sitä päälleni kauniisti. Kuvissa keeppi on tyttären harteilla, joka on minua huomattavasti kapoisempi.Ehkäpä tämäkin vaatekappale saa vielä mahdollisuuden, kunhan se ensin hautuu kaapissa jonkin aikaa.

Tänään minua ilahdutti: Naurattaa vieläkin eilinen telkkarin uutislähetys, jossa kerrottiin Venla-patsaan voittajista. Jonkin kategorian voitti TV2:sen Tartu mikkiin -ohjelma. Uutisten lukija nimesi ohjelman kuitenkin vahingossa uudelleen. Hän sanoi: "Mikki suussa"! Hauska lipsahdus.


3 kommenttia:

  1. Kaunis keeppi! :) Tuohon aikaan Modassa oli vielä tosi hyviä neuleohjeita. :)

    VastaaPoista
  2. Keeppi on nätti ja näyttää hyvältä. Ehkä se tosiaan muokkautuu siellä alitajunnassa, jos se on tovin kaapissa ja näyttää itsestä ihan erilaiselta, kun sen taas ottaa päivänvaloon. Toivottavasti saat siitä siis kaverin, se on sen verran tyylikkään näköinen!

    Ihanan rouheita ja paksuja pipoja ja kaulureita tuolla aiemminkin! Tykkäsin älyttömästi ja tuli heti sellainen olo, että pitää hakea paksua lankaa ja etsiä sopiva ohje. Mikä on sikäli huono, että minäkin olen vähän ikään kuin lankojen ostolakossa :D

    VastaaPoista